Acupunctuur Stramproy ZIGRON -  VRUCHTBAARHEID

Vaak wordt geen oorzaak gevonden voor een uitblijvende zwangerschap en krijgt men de diagnose te horen ‘onbegrepen onvruchtbaar’. Dit geldt ook voor miskramen. Acupunctuur kan ondersteuning bieden bij verschillende vruchtbaarheidsproblemen zoals: endometriose, uitblijven van de eisprong, problemen met de eierstokken of eileiders, herhaalde miskramen of verminderde zaadkwaliteit. Acupunctuur verhoogt de kans op het krijgen van een gezonde zwangerschap.

Dankzij de juiste energiepatronen vindt een zaadcel zijn weg naar de eicel. De energieën van de zaadcel en de eicel zijn voldoende krachtig en bevatten ze de juiste energiekwaliteiten, dan kan de bevruchting tot stand komen waarna de vrucht zich kan nestelen in de baarmoeder mits ook daar de goede omstandigheden aanwezig zijn. Het is vervelend als je onregelmatig menstrueert of pijn hebt of teveel /te weinig bloed tijdens de menstruatie vloeit. Dit betekent dat het lichamelijk evenwicht verstoord is. Energieverstoringen kunnen een verstoorde cyclus tot gevolg hebben. Met als gevolg dat de eitjes niet met de juiste regelmaat vrij komen of de opbouw van het baarmoederslijmvlies niet optimaal is. Daarnaast moeten de zaadjes voldoende krachtig zijn en de weg tussen zaadcel en eicel moet energie technisch vrij zijn. De oorzaken van energieverstoringen kunnen o.a. zijn:

  • Een litteken ten gevolge van een operatie of een ongeluk;
  • Verstoringen van de werking van organen (lever, nieren, enz.);
  • Spierverkrampingen, verstoringen van bekkengewrichten t.g.v. verkeerde houding bij het lopen, een val of verzwikken;
  • Psychische spanningen.

Acupunctuur kan helpen de energieverstoringen te herstellen aangezien dit heel belangrijke voorwaarde is voor vruchtbaarheid. Acupunctuur Stramproy ZIGRON begint met het reguleren van de menstruatiecyclus. Daarnaast wordt met behulp van Acupunctuur de energie en de doorbloeding van de gynaecologische organen gestimuleerd. Evenals een goede hormoonhuishouding en vermindering van stress. Zo doorbreekt u de vicieuze cirkel en verhoogt u de kans op het krijgen van een gezonde zwangerschap. Klik hier.

Behandelingen door Acupunctuur Stramproy ZIGRON worden vergoed door zorgverzekeraars.

Acupunctuur Stramproy ZIGRON, Datum: 19-02-2017