Acupunctuur Stramproy ZIGRON - PRAKTIJK INFO

Pedro van Zuijdam is Medisch Acupuncturist volgens de Traditional Chinese Medicine (T.C.M.). Hij heeft zich verder gespecialiseerd in Elektro-Acupunctuur, Oor-Acupunctuur, Balance Acupunctuur, Bu Ming Acupunctuur, pijnbestrijding en chronische gezondheidsklachten. Hij volgt continue bij- en nascholingen volgens het begrip en eisen van een professioneel goed zorgverlener.

Bezit Medische Basiskennis voor Professionals, is EHBO-er / AED hulpverlener en HBO Social Work - Pedagogiek gediplomeerd. Pedro is actief in binnen- en buitenland met het ademwerk. Geregeld moderator bij familieopstellingen (Systemisch Werk - methodiek Bert Hellinger). Gecertificeerd als: Groepsbegeleider Rouw- en Verliesverwerking, NLP Master Practitioner Coach, Hypnotherapeut (Ericksoniaanse ontspanningstechnieken), Transformational Breath Facilitator en Buurtbemiddelaar.

Specialist in Acupunctuur Pedro van Zuijdam

Persoonlijke ervaring

Lang geleden had ik last van huid uitslag. Terugkijkend in de tijd heb ik voor mijn gevoel veel te lang doorgelopen met mijn klachten. Op een gegeven moment heb ik een specialist geraadpleegd en ben behandeld. Maar de klachten kwamen al binnen 2 maanden weer terug na die behandeling. Deze behandeling bij de specialist heb ik 3x herhaald en steeds kwamen de klachten weer terug. Intussen was ik ook 3 jaar verder. Bij de laatste behandeling werd mij uiteindelijk verteld dat ik de medicatie levenslang zou moeten blijven slikken. Maar ik wilde niet mijn leven lang allerlei chemicaliën (medicatie) innemen. Er moest wel wat gebeuren! Maar wat?

Door iemand werd ik geattendeerd op Acupunctuur. Hoewel het voor mij nogal onduidelijk en vaag was ben ik dit toch gaan proberen. Na enkele maanden behandeling is de klacht blijvend weg. Enige tijd later had ik knieklachten en heb weer een specialist geraadpleegd. Hij spoot corticoïden in de knie en dit hielp slechts een paar dagen. Al snel kwam de pijn terug, waarna de specialist wilde opereren. Dit zag ik niet zitten. Ook toen ben ik weer naar een Acupuncturist geweest en sindsdien ben ik klachten vrij.

Al met al werd ik steeds enthousiaster over deze behandelwijze en ben ik Acupunctuur volgens de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCG) gaan studeren. Na vele jaren hard studeren heb ik meerdere kortere en langere HBO opleidingen gedaan inclusief de HBO Medische Westerse Basiskennis voor Professionals. Hierdoor ben ik zowel theoretisch als praktisch vakbekwaam. Acupunctuur is voor mij een prachtig vak om uit te oefenen en mensen de weg te wijzen die mijzelf zo heeft geholpen.

Acupunctuur Stramproy ZIGRON