Acupunctuur Stramproy ZIGRON - OVERGANGSKLACHTEN

De overgang is een natuurlijk proces op weg naar een nieuw evenwicht na de vruchtbare periode bij vrouwen. Hormonale veranderingen kunnen zich al vanaf 35ste jaar voordoen die met de naderende overgang te maken hebben. De aanmaak van oestrogeen en progesteron neemt af en dat kan leiden tot allerlei verschijnselen op lichamelijk en emotioneel vlak. De meest bekende overgangsklachten zijn nachtzweten, opvliegers, hartkloppingen, vaginale droogte, vermoeidheid en hoofdpijn. De opvliegers kunnen gepaard gaan met geïrriteerdheid en/of nerveuze en/of depressieve klachten.

Vaak horen deze vrouwen: “het hoort er bij” of “het gaat wel over”. Dat wil echter niet zeggen dat je daarom alle klachten maar voor lief moet nemen of jarenlang mee moet blijven rondlopen. Het zijn namelijk gezondheidsklachten die je dagelijkse functioneren behoorlijk kunnen belemmeren.

Er bestaan natuurlijke manieren om overgangsklachten te verhelpen. Overgangsklachten staan onder andere ook op de indicatielijst van de WHO (World Health Organization) waarbij Acupunctuur als geneeswijze kan worden ingezet. Zo kiezen steeds meer vrouwen voor Acupunctuur. Met behulp van Acupunctuur zijn overgangsklachten te behandelen met goede resultaten. Het helpt de hormoonschommelingen naar gezonde proporties terug te brengen. De 'totaalaanpak' van acupunctuur zorgt ervoor dat naast de opvliegers ook de pijn, vermoeidheid, stress en depressie, die vaak voorkomen verminderen en verdwijnen. U slaapt beter en hebt meer energie. En de overgangsklachten blijven weg.

Behandelingen door Acupunctuur Stramproy ZIGRON worden vergoed door zorgverzekeraars.

Acupunctuur Stramproy ZIGRON