ACUPUNCTUUR versus REGULIERE GENEESKUNDE

Reguliere geneeskunde is voor een groot gedeelte gebaseerd op chemische processen. Bij gezondheidsklachten worden bepaalde stoffen niet meer voldoende aangemaakt door het lichaam. U kunt dan medicatie innemen om de ontbrekende stoffen weer aan te vullen, of om bepaalde reacties te blokkeren zoals bijv. Bètablokkers of antibiotica. Al deze medicatie is gebaseerd op chemie en dit geeft de nodige bijwerkingen zoals u op bijsluiters kunt lezen. Vaker wordt medicatie blijvend ingenomen.

Acupunctuur Stramproy ZIGRON

Met behulp van acupunctuur wordt het zelfhelingsvermogen van uw lichaam geactiveerd. Uw gezondheidsklacht wordt behandeld, zoals bijv. snurken of slapeloosheid. Tegelijkertijd wordt ook de oorzaak behandeld waardoor uw gezondheidsklacht ontstaan is zodat de klacht permanent wegblijft en u geen hulpmiddelen meer nodig heeft. U bouwt als het ware weerstand op en u zult merken dat u minder last krijgt van uw gezondheidsklacht. Geleidelijk bouwt u uw klacht verder af totdat het verdwijnt.

Acupunctuur is een populaire behandeling geworden omdat er goede resultaten geeft en het een natuurlijke, veilige therapie is zonder bijwerkingen. De meeste huisartsen staan tegenwoordig positief tegenover Acupunctuur, omdat het uitkomst biedt bij veel klachten waar huisartsen in de praktijk mee te maken hebben. Een verwijsbrief van uw huisarts is niet nodig.

Behandelingen door Acupunctuur Stramproy ZIGRON worden vergoed door zorgverzekeraars.

Acupunctuur Stramproy ZIGRON, Datum: 04-02-2017