Acupunctuur Stramproy ZIGRON - HOOIKOORTS

        Acupunctuur Stramproy ZIGRON -  HOOIKOORTS

Wist u dat Acupunctuur goed helpt tegen hooikoorts? Niezen, jeuk in je ogen, snotteren, benauwdheid en vermoeidheid zijn klachten die optreden bij hooikoorts. Met hooikoorts medicatie worden de slijmvliezen behandeld. Een tijdelijke aanpak waardoor uw klachten elk jaar weer opnieuw ontstaan.

Acupunctuur behandelt uw klachten bij hooikoorts en de diep liggende oorzaak van hooikoorts. Zodat u geen hulpmiddelen meer nodig heeft en de hooikoorts definitief weg blijft. Volgens de visie van Acupunctuur ligt de oorzaak bij nier-, long-, lever- of milt energieverstoringen. Uw klachten en de oorzaak dienen beide behandeld te worden voor blijvend resultaat. Met behulp van Acupunctuur worden deze verstoringen, de oorzaak, behandeld en het zelfhelend vermogen van uw lichaam gestimuleerd. U bouwt een innerlijke weerstand op en merkt dat u minder last krijgt van hooikoorts klachten. Geleidelijk bouwt u de klachten verder af totdat het stopt. Acupunctuur is een veilige behandeling zonder bijwerkingen.

Januari tot April is het beste tijdstip voor u om te starten met Acupunctuur zodat u in het voorjaar geen last heeft van die vervelende hooikoorts klachten. Wacht niet tot het ogenblik dat u vervelende klachten heeft, voorkom ze! U wilt toch ook over een tijdje genieten van een heerlijk voorjaar?

Behandelingen door Acupunctuur Stramproy ZIGRON worden vergoed door zorgverzekeraars.

Acupunctuur Stramproy ZIGRON, Datum: 08-01-2019