Acupunctuur Stramproy ZIGRON - Stop met SNURKEN

Acupunctuur Stramproy ZIGRON - Stop met Snurken

Snurkers en hun naasten ervaren problemen van het snurkgeluid tijdens het slapen. Veelal is onbekend waar de oorzaak ligt. Hoe pakt u dit aan?

Hulpmiddelen worden aangeboden, waarbij echter niet de oorzaak van het snurken zelf wordt aangepakt. Sommigen gebruiken een anti-snurkbeugel bij het slapen gaan, wat veelal als onprettig ervaren wordt om elke nacht te dragen. Of ingrijpende chirurgische operaties worden uitgevoerd met kans op potentieel ongezonde neveneffecten.

Acupunctuur tegen snurken is een populaire behandeling geworden omdat het een natuurlijke en veilige therapie is, zonder bijwerkingen. Zelfs huisartsen beginnen acupunctuur voor te schrijven als behandeling tegen het snurken.

Acupunctuur Stramproy ZIGRON geeft professionele behandelingen waardoor uw snurken sterk zal afnemen en gaat stoppen. De manier waarop acupunctuur snurken helpt bestrijden is vrij eenvoudig. Met behulp van acupunctuur worden uw luchtwegen van zowel de neus, keel of longen worden volledig schoongemaakt. Dit om de ophoping van slijm en ander materiaal dat ‘s nachts snurken bevordert te verwijderen. Andere oorzaken zoals (bij)holteontsteking (sinusitis), hooikoorts, chronische verkoudheden en alle andere aandoeningen gerelateerd aan een geblokkeerde neusholtes worden behandeld. Vervolgens wordt de oorzaak van het snurken aangepakt en tevens het zelfgenezend vermogen van uw lichaam gestimuleerd. U bouwt als het ware weerstand op tegen snurken. U en uw naasten merken dat u ’s nachts geleidelijk minder hard en minder vaak gaat snurken. Geleidelijk bouwt u het snurken af totdat het stopt.

Behandelingen door Acupunctuur Stramproy ZIGRON worden vergoed door zorgverzekeraars.

Acupunctuur Stramproy ZIGRON d.d. 06-01-2019